Een maairobot kan gras maaien een stuk gemakkelijker maken. In principe heeft u hier na de installatie helemaal geen omkijken meer naar. Het gazon onderhouden met een traditionele grasmaaier is dan ook voorbij! Onze maairobots zijn geschikt voor verschillende groottes: van een klein gazon, tot een grote tuin, een voetbalveld of golfbaan.

Verschillende maairobots op een rijtje

Ons assortiment bestaat uit verschillende types robot grasmaaiers van het merk Wiper. De volgende series van Wiper zijn beschikbaar:

I-serie (18)

De maairobots uit de I-serie zijn uitermate geschikt voor kleinere tuinen tot 700-1000 m². De maximale hellingshoek voor de robots uit de I-serie is 45%. De maaibreedte is 18cm en de robots hebben een 2,5 Ah litium accu voor ca. 2 uur werktijd en 1 uur laadtijd. Standaard kunnen tot 4 beheersbare zones ingesteld worden. De I serie wordt voor de meeste instellingen via een app beheerd.

De I70 heeft is geschikt voor gazons tot 700 m² en de I100S tot 1000 m².

Daarnaast heeft het model I100S een connect module (op afstand controleren en beheren), Geofence en Smart partition.

I-Serie (25)

Het succes van de I-serie (18 ) is uitgebreid naar grotere modellen met dezelfde techniek en bouwwijze. Echter deze maairobots zijn voorzien van een 25cm mes en een 5 Ah accu zodat deze maairobots oppervlaktes kunnen maaien tot 1400 en 1800 m².

I-Serie (29)

Het succes van de I-serie (18 ) is uitgebreid naar grotere modellen met dezelfde techniek en bouwwijze. Echter deze maairobots zijn voorzien van een 29cm mes en een 5 Ah  of 10 Ah accu zodat deze maairobots oppervlaktes kunnen maaien tot 2500 en 3500 m².

F-serie

Deze serie bestaat uit de Wiper F35S en de F50S. Deze robots zijn uitgerust met een geavanceerd maaisysteem en een touchscreen display waardoor ze gemakkelijk in te stellen zijn. Hiernaast zijn de S-modellen uitgevoerd met connect module, waardoor ze op afstand bestuurbaar zijn.

Geschikt voor grote tot zeer grote gazons. De F50S zelfs tot 5000 m² doordat deze robot beschikt over 2x7,5 Ah accu's (7 uur werktijd) en een snellader voor 3 uur laadtijd.

K-serie

De Wiper K-serie combineert flexibiliteit met technologische innovatie. De dubbele zachte rubberen wielen van de maairobot zorgen voor extra grip en zijn geluidsarm op bestrating. Ook deze serie is gemakkelijk in te stellen. Hiernaast is de robot in staat om op oneffen terrein te maaien.

Daarnaast zijn er nog de KS modellen. Deze hebben GPS ondersteuning, connect module, Geofence en smart position. Het topmodel, KS+ Premium wordt daarbij nog opgeladen dmv inductie.

 

Yard grasrobot

De Wiper Yard is speciaal ontworpen voor grote oppervlakten en is perfect voor parken, golfbanen en voetbalvelden tot 20.000 m². Ook deze robot is perfect voor onregelmatige ondergronden.