content image
This phantom sticky

Een maairobot kan gras maaien een stuk gemakkelijker maken. In principe heeft u hier na de installatie helemaal geen omkijken meer naar. Het gazon onderhouden met een traditionele grasmaaier is dan ook voorbij! Onze maairobots zijn geschikt voor verschillende groottes: van een klein gazon, tot een grote tuin, een voetbalveld of golfbaan.

Verschillende maairobots op een rijtje

Ons assortiment bestaat uit verschillende types robot grasmaaiers van het merk Wiper. De volgende series van Wiper zijn beschikbaar:

content image

C-serie

Deze serie bestaat uit de 6, 12 en de 20S. Deze kleine en compacte robotmaaiers zijn perfect voor kleine gazons met oppervlaktes tussen de 600 en 1.800m². Deze gazonmaaiers zijn ontworpen met het oog op veiligheid en zijn perfect voor in een stedelijke omgeving. Hiernaast zijn deze modellen erg gemakkelijk om te installeren, kunnen deze spiraalvormig maaien en is het mogelijk om de maaiers te bedienen met bluetooth.

content image

J-serie

De grasrobots in de J-serie zijn uitermate geschikt voor tuinen met steile hellingen en smalle stroken gazon. De maximale hellingshoek van de robots uit de J-serie is 55%.

content image

F-serie

Deze serie bestaat uit de Wiper F28 en de F35S. Deze robots zijn uitgerust met een geavanceerd maaisysteem en een touchscreen display waardoor ze gemakkelijk in te stellen zijn. Hiernaast zijn deze modellen uitgevoerd met connect module, waardoor ze op afstand bestuurbaar zijn.

content image

K-serie

De Wiper K-serie combineert flexibiliteit met technologische innovatie. De dubbele zachte rubberen wielen van de maairobot zorgen voor extra grip en zijn geluidsarm op bestrating. Ook deze serie is gemakkelijk in te stellen. Hiernaast is de robot in staat om op oneffen terrein te maaien.

content image

P-serie

De Wiper P70S maairobot is gemakkelijk in te stellen dankzij het touchscreen display en is net als Wiper F-serie uitgerust met een ”connect-module”. Het is mogelijk om deze robot op afstand te besturen, zelfs wanneer u op vakantie bent! U krijgt een melding wanneer de robot het gebied verlaat, bijvoorbeeld bij diefstal.

content image

Yard grasrobot

De Wiper Yard is speciaal ontworpen voor grote oppervlakten en is perfect voor parken, golfbanen en voetbalvelden tot 20.000 m². Ook deze robot is perfect voor onregelmatige ondergronden.