content image
This phantom sticky

Voorraad gebruikte tuin- & parkmachines

Op deze pagina vindt u alle gebruikte machines die op voorraad zijn en klaar zijn voor de verkoop. De steeds wisselende voorraad wordt meestal eerst klaar gemaakt voor de verkoop alvorens deze op de site gezet worden. Soms worden machines aangeboden "zoals ingeruild". Dit zal er dan ook uitdrukkelijk bij vermeld staan.

content image

KOMT BINNENKORT BINNEN:

SNAPPER LT100 zitmaaier met mulchfunktie en zij-uitworp. Voorzien van een zware 23 pk B&S 2-cilinder motor. Het maaidek heeft een werkbreedte van 46" (ca. 117 cm)

Een hele nette maaier met veel capaciteit.

content image

MSweep rolbezem 70 cm

Nieuwe rolbezem, M Sweep, Demonstratiemodel. Slecht een enkele keer mee geveegd. Borstelbreedte 70 cm, hydraulisch aangedreven. Rijaandrijving mechanisch.  De borstel is zowel naar links als rechts scheef te zetten.  Een ideale machine om b.v. sneeuw te vegen, voer te vegen of gewoon je oprit.  Ook uit te voeren met andere voorzetstukken, ...

content image

Zitmaaier met achteropvang

Motec zitmaaier met 92 cm maaidek met achteropvang. Type JTP 92 Hydro. 

De machine is verder technisch in orde. Het maaidek is matig. De motor is een 16 pk Kohler motor en de aandrijving is hydrostatisch (traploos). Een redelijke machine voor een redelijke prijs.