Voorraad gebruikte tuin- & parkmachines

Op deze pagina vindt u alle gebruikte machines die op voorraad zijn en klaar zijn voor de verkoop. De steeds wisselende voorraad wordt meestal eerst klaar gemaakt voor de verkoop alvorens deze op de site gezet worden. Soms worden machines aangeboden "zoals ingeruild". Dit zal er dan ook uitdrukkelijk bij vermeld staan.

Zeer mooie HUSQVARNA gazonmaaier LC48VE. 

Deze maaier is voorzien van electrostart, dus er hoeft niet aan een koord getrokken te worden! Verder heeft deze gazonmaaier een mulchset, dus er kan ook zonder opvangbak gemaaid worden. De aandrijving is variabel waarmee de snelheid aangepast kan worden aan de omstandigheden. Met een maaibreedte van 48cm is deze maaier ook geschikt voor grotere gazons.

De maaier heeft een onderhoudsbeurt gehad en is in perfecte staat. De rijaandrijving is vernieuwd evenals sommige andere onderdelen. Hij kan volgend voorjaar zo aan het werk!

Prijs € 350,00 (marge)

MSweep rolbezem 70 cm

Nieuwe rolbezem, M Sweep, demonstratiemodel. Slechts een enkele keer mee geveegd. Borstelbreedste 70 cm, hydraullisch aangedreven. Rijaandrijving Mechanisch. De borstel is zowel naar links als rechts scheef te zetten.

Een ideale machine om b.v. sneeuw te vegen, voer te vegen of gewoon je oprit. Ook uit te voeren met andere voorzetstukken, bijvoorbeeld een sneeuwschuif. 

Prijs € 1750,- incl. BTW.