Mollen bestrijding

Veel mensen hebben last van mollen in hun gazon. Deze diertjes kunnen evenals (woel)muizen grote schade aanrichten aan uw mooie grasmat en andere delen van uw tuin. Deze ergernis kan hoog oplopen, zeker als u de beestjes middels de meest gebruikte methode, mollenklemmen, niet te pakken kunt krijgen. En hebt u er één te pakken, dan blijken er vaak nog wel één of meerdere te zijn die het schadelijke werk vrolijk voortzetten. Denkt u ze allemaal te pakken te hebben, dan maken nieuwe bewoners dankbaar gebruik van het reeds aangelegde gangestelsel en komen zo wederom uw tuin binnen.

Wij beschikken over een nieuw apparaat waarmee gas met een hoog CO gehalte (koolmonoxide) onder druk de gangen in wordt geperst. Wanneer zich daar nog mollen of muizen bevinden raken deze verlamd en sterven vrijwel direct, geheel pijnloos. Deze methode garandeerd een 100% vernietiging van het ongedierte. Daarnaast zorgt de geur van de ontbindende diertjes die daarna de gangen vult, dat andere, nieuwe mollen en muizen die zich in de buurt aandienen, met een grote boog om uw tuin heen zullen gaan. Aangezien dit proces volledig onder de grond plaatsvindt en niet aan de buitenlucht blootgesteld wordt, zult u er niets van merken.

De methode zelf is volstrekt onschadelijk voor mens en dier. Zodra de gassen in de buitenlucht komen worden deze direct in grote mate verdund zodat deze niet meer schadelijk zijn. Ook b.v. vogels of andere dieren die de dode dieren zouden kunnen vinden en meenemen lopen geen gevaar omdat het gas allang verdund en verdwenen is en er geen residu in de dieren achterblijft.

 

Apparaat te huur:

U kunt dit apparaat van ons huren. Wij zullen het werk voor u uitvoeren voor het beste resultaat. Wanneer u verse molshopen in uw tuin vindt, is de mol meestal nog in de buurt. Het is dan zaak zo snel mogelijk het apparaat in te zetten voor het gewenste resultaat. Wacht niet tot uw gazon half is omgeploegd, maar reageer direct! U zult zien dat er daarna geen nieuwe molshopen meer bij komen. En mocht dat onverhoopt toch het geval zijn, dan zal de bewerking nog een keer herhaald moeten worden.